пʼятницю, 12 квітня 2024 р.

 

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КЕРІВНИКІВ ГУРТКІВ ДУМ ЗПО


 12 квітня 2024 року завершилися курси підвищення кваліфікації керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва закладів позашкільної освіти, які мали на меті підвищення методичного та практичного рівнів професійної компетентності здобувача професійної освіти.

Куратор групи, генератор найкращих ідей, думок і планів викладачів нашого інституту, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри теорії і методики змісту освіти Лариса СЄРИХ, провела курси на високому науково-теоретичному, методичному й практичному рівнях.

Жодна тема, із запропонованих керівникам гуртків, не була сумною, рутинною чи нецікавою. Навпаки, слухачі працювали та співпрацювали, взаємодіяли із задоволенням, захопленням, активно. Були підготовлені й презентовані практичні роботи з композиції в декоративно-ужитковому мистецтві, колористики, стилізації рослинних форм; також спільний мистецький проєкт «Декоративно-ужиткове мистецтво: цілі, національна самобутність, всесвітній тренд», що було розміщено в соціальній мережі Fb».